Limburg

Ouder(s) en opvoedingsverantwoordelijk(en) verzamelen we graag onder één noemer: ouder(s).
Als ouder  beleef(de) je jeugdzorg op een heel persoonlijke manier. Vanuit deze ervaringen kan je ongetwijfeld heel wat vertellen. Ouderwerking Limburg wil komen tot een verregaande samenwerking tussen ouders (met ervaring in de Jeugdzorg) en de Limburgse Jeugdzorg. Door jullie ervaringen te delen kan de Jeugdzorg meer op maat van ouders & jongeren werken!

Er zijn twee oudergroepen actief. Deze oudergroepen komen 1 maal per maand samen.

  • De ouders van Noord Limburg komen afwisselend samen in Houthalen (Daidalos, Oudstrijderslaan 44E) en Lommel (De Teuten, Koning Leopoldlaan 26). Telkens de eerste maandag van de maand van 19u30 - 21u30.

  • De ouders van Midden & Zuid Limburg komen ook samen in Houthalen (Oudstrijderslaan 44E), op een voormiddag in de week. Op het einde van elke ouderwerking wordt een nieuwe datum geprikt.

 Er zijn steeds enkele vuistregels:

  • Elke bijeenkomst telt maximum 10 deelnemers. 
  • Ouders bepalen zelf de gespreksonderwerpen.
  • Een projectmedewerker zorgt voor een fijn onthaal (koffie, koekje,...), leidt de gesprekken in goede banen en zorgt voor een anoniem verslag.
  • Iedereen heeft respect en discretie voor ieders verhaal.

Deelname aan de oudergroep is gratis.

Voor jouw eerste deelname aan een oudergroep, vindt steeds een vrijblijvend verkennend gesprek plaats op een locatie naar keuze (bij je thuis, in een taverne bij een kop koffie, etc.).

Heb je interesse? Neem dan zeker contact met ons op. Dat kan door het contactformulier in te vullen op deze website of door te bellen naar 0479 66 02 24.

We helpen je graag vrijblijvend verder.

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0479 66 02 24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 
oudersparticipatie